Bemutatták a Giorgio Armani új luxus mobilkészüléket

2007. szeptember 24.
2.3611
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Kapcsolat profilja, adatai
Kapcsolat
A Giorgio Armani csoport és a Samsung bemutatta az új Giorgio Armani ? Samsung luxusmobilt.

Személyesen Giorgio Armani leplezte le a készüléket a milánói Armani/Teatróban közvetlenül a 2008-as tavaszi-nyári női divatbemutatója előtt. A két cég számára a luxusmobil bevezetése csupán az első lépésnek számít. Távlati terveik szerint hordozható, illetve a háztartási elektronikai cikkek széles választékát szeretnék közösen létrehozni és árusítani Giorgio Armani, Emporio Armani, illetve Armani/Casa márkanevek alatt.

A nagy, 6,6 centiméter átmérőjű QVGA TFT LCD kijelző maximálisan kiszolgálja a felhasználók vizualitás iránti igényeit. Ezzel együtt optimális kezelhetőséget biztosít számukra a teljes érintőképernyő. A grafikai megjelenés, illetve az audiokiegészítők formái szintén Armani modern egyszerűségét tükrözik. A hitelkártya-méretű nagyságával és 10,5 milliméteres szélességével, a Giorgio Armani ? Samsung mobil remekül illeszkedik a tulajdonosa tenyerébe.

Tömörsége ellenére a készüléken megtalálhatóak a legújabb multimédiás alkalmazások. Fényképezhetünk a 3 megapixeles kamerával, kedvünkre válogathatunk a zenelejátszóra feltöltött számokból, illetve szörfözhetünk a világhálón is az internetes kereső segítségével. A Giorgio Armani - Samsung mobil memóriája microSD kártyával bővíthető, illetve Bluetooth sztereo headset is hozzákapcsolható.

Ráadásképpen Giorgio Armani speciális, bőrből készült telefontartót is tervezett a készülék biztonságos tárolásához.

Az új mobil 2007 novemberétől, a Giorgio Armani nevével fémjelzett boltokban lesz kapható a legtöbb európai országban.
nincs még hozzászólás

 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja