A Samsung műholdas digitális multimédia (DMB) chipet fejlesztett ki mobiltelefonokhoz

2004. február 06.
1.4531
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Kapcsolat profilja, adatai
Kapcsolat
A Samsung elkészítette a világ első digitális multimédia-tartalmat műholdon keresztül közvetítő (DMB) mikrochipjét.

A szerkezet megalkotása az áramkörök rendkívül magas szintű integrálását igényelte, így azzal a Samsung kikövezte az utat a hasonló termékek előállításához. A műholdas digitális multimédia-továbbítás az utóbbi időben figyelem homlokterébe került, mint a médiatovábbítás jövőbeli leghatékonyabb módja.

A szolgáltatás bárhol hozzáférhető lesz majd, akár gépkocsiba épített terminálokon, akár mobilkészülékeken keresztül. A Samsung a legfejlettebb "rendszer egy chipen" (SOC) eljárást használta készüléke kifejlesztésénél, ami lehetővé teszi, hogy a szerkezet az adott egyedi felhasználó jeleit kiválassza a műholdról érkező milliárdnyi hasonló jel közül, és azokat jó minőségű mozgóképpé alakítsa át. Ezenkívül kiszámlázza a szolgáltatás költségeit és képes a felhasználó azonosítására is, működése pedig rendkívül takarékos.

A Samsung azt tervezi, hogy a szolgáltatás beindulásáig piacra dobja az új chippel felszerelt mobiltelefonját. Egy szóvivőjük szerint munkájuktól azt várják, hogy lendületet ad majd a műholdas digitális multimédia-szolgáltatások (DMB) piacának üzleti alapokra helyezéséhez.

Kapcsolódó linkek:
Samsung Mobile Phones
1 hozzászólás

Vendég

16 éve, 5 hónapja és 7 napja

olyan műholdas rendszert keresek min lehet látni az emberek mozgását

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja