A Pannon jelentősen csökkenti a roamingtarifáit az EU-ban

2007. július 26.
1.4911
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Kapcsolat profilja, adatai
Kapcsolat
Augusztus 29-től 38-79 százalékkal csökkennek a roaming hívások díjai a Pannonnál az Európai Unió (EU) tagállamain belül kezdeményezett és az EU tagállamain belül végződő hívások esetén.

Az olcsóbb tarifák igénybevételéhez a pannonosoknak nem kell regisztrálniuk, a kedvezőbb díjakat a mobilszolgáltató automatikusan nyújtja minden ügyfelének. ?A kezdeményezett hívások díja bruttó 144 forint, a fogadott hívások díja bruttó 70.80 forint lesz percenként, minden napszakban, időszakban és hálózatban? ? jelentette be Ove Fredheim, a Pannon vezérigazgatója. ?Azt szeretnénk, hogy előfizetőink minél egyszerűbben és kényelmesebben élvezzék a szabályozás előnyeit, ezért az új tarifákat minden ügyfelünknek augusztus 29-től automatikusan bevezetjük? ? tette hozzá.

Az új roaming tarifával bármely EU tagállamból bármely más EU tagállamba, haza Magyarországra és a látogatott tagállamba lehet telefonálni. A kedvező hívásdíjak olyan tengerentúli területeken is érvényesek lesznek, melyek kedvelt üdülési célpontok.
nincs még hozzászólás

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljadarkomen profiljaNeurotic profiljaMarduk profiljarDAVE profilja