A Microsoft is beszáll az internetes telefóniába

2005. december 15.
1.6221
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Kapcsolat profilja, adatai
Kapcsolat
Az MCI távközlési vállalattal kötött együttműködés keretében a Microsoft a jövőben vezetékes telefonhívások bonyolítására is lehetőséget nyújt majd személyi számítógépen.

Az "MCI Web Calling for Windows Live Call" szolgáltatás az elkövetkező hetekben jelenik meg a Windows Live Messenger részeként az Egyesült Államokban, Franciaországban, Németországban, Spanyolországban és Nagy-Britanniában, bár még csak tesztelési céllal szűk felhasználói körben.

Regisztrálást követően az ügyfeleknek egyórányi ingyenes telefonálás áll rendelkezésére a vezetékes hálózatban. Ezt követően percenként 2,23 centes díjjal telefonálhatnak Kanadába, az Egyesült Államokba és egyes európai országokba. Később több mint 220 országra terjed ki a telefonálási lehetőség. A végleges díjtételeket jövőre, a szolgáltatás hivatalos megkezdésekor teszi közzé a Microsoft.

A Yahoo az elmúlt héten percenként 1,21 centes díjjal nyitotta meg hasonló internetes telefonszolgáltatását. Mind a Yahoo, mind pedig a Microsoft viszonylag későn indul az internetes telefon szolgáltatások versenyében. A piacot már szinte uralma alá vonta a Skype, az AOL és a Vonage. A Skype videó telefonálást és vezetékes számról a számítógép felhívását is lehetővé teszi. A Microsoft szolgáltatásában erre egyelőre nem lesz mód.
1 hozzászólás

Vendég

19 éve, 10 hónapja és 13 napja

Végünk.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profiljaKisember001 profiljaKisember001 profilja