Amerikában a LG vezeti a mobiltelefon-piacot

2003. november 04.
1.3721
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Kapcsolat profilja, adatai
Kapcsolat
Az LG Electronics (LGE) agresszív márkamarketingjének és mobiltelefonjai "nagy távolságra történő" exportjának is köszönhető, hogy mára az USA-ban vezeti a mobiltelefon-piacot.
 

A vállalat megkapta a legnagyobb fogyasztói elégedettségi indexet is - számol be október 26-i felmérésében a J. D. Power and Associates. A J. D. Power and Associates Amerika egyik legelismertebb és legnevesebb piackutató ügynöksége. Az ügynökség felmérésében öt kategóriában rangsorolta a vezetéknélküli telefonokat; fizikai design, jellemvonások, működés, akkumulátor funkció, tartósság.

Ebben az évben az USA mintegy 24.000 fogyasztóját kérdezték meg, ellentétben a tavalyi ötezerrel. Az öt kategóriában az LGE 121 pontot kapott, maga mögé utasítva a 117 pontos Samsungot, illetve a 116 pontos Sanyot.

Az ügynökség jelentése kitér arra is, hogy 2003 első félévében az LGE agresszív sportmarketing, illetve régióspecifikus marketing kampányának köszönhetően az USA lakosságának jelentős része megismerte és megkedvelte a vállalat termékeit.

James Kim az LGE Telecommunication Equipment & Handset Company képviseletében elmondta, hogy "büszkeséggel tölt el bennünk, hogy az LGE vezeti az USA-ban a fogyasztói megelégedettségi indexet. Ez az elismerés tovább ösztönöz minket arra, hogy máshol is tovább folytassunk marketingstratégiánkat, hogy a világ minden földrészén elnyerjük a fogyasztók kegyeit."

Kapcsolódó linkek:
LG Electronics
nincs még hozzászólás

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt