A Cognimatics arctorzító szoftvere mobiltelefonokhoz

2004. február 29.
5.1141
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Kapcsolat profilja, adatai
Kapcsolat
A Cognimatics piacra dobta új, mobiltelefonokhoz kifejlesztett "Arctorzító" (Face Warping) elnevezésű szoftverét, amellyel a beépített fényképezős mobillal készített képen szereplő arcokat tetszés szerint "elgörbíthetjük", majd az eredményt MMS-ben és e-mail formájában továbbíthatjuk, illetve fényképalbumunkban tárolhatjuk.

A program automatikusan bármely, a felvételeinken szereplő arcot felismer, így a torzítás csak magukra az arcokra terjed ki, a háttér megváltoztatása nélkül.

A főként a Nokia Software Market által forgalmazott "Arctorzító" jelenleg a Nokia 3650-es, 3660-as, 6600-s és 7650-es készülékein alkalmazható, ám hamarosan más Symbian-mobilokhoz is elérhető lesz.

A Cognimatics mobilszoftver-gyártó azt tervezi, hogy nemsokára több, az "Arctorzító"-val szabadalmaztatott technológián alapuló egyéb terméket jelentet meg. Ezek, a cég állítása szerint, már jelenleg is kifejlesztés alatt állnak.
4 hozzászólás

Vendég

10 éve, 3 hónapja és 20 napja

ezen az oldalon nem lehet el igazodni már
bocs

válasz erre

Vendég

11 éve, 6 hónapja és 20 napja

mi ez?

válasz erre

Vendég

11 éve, 7 hónapja és 7 napja

jha

válasz erre

Vendég

11 éve, 7 hónapja és 22 napja

**** egy oldal

válasz erre

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljaiPet profiljapityuska profiljamarco profiljabekdaniel profiljasony1515 profiljaM.O.R.P.H. profiljagery1113 profilja