7,7 mm-es mobil iPod-vezérlővel

2006. október 18.
1.6151
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Kapcsolat profilja, adatai
Kapcsolat
A kínai SG998 nevű cég bemutatta a világ második legvékonyabb mobilját, amelynek különlegessége, hogy gombjai egy kört írnak le, így elölnézetből hasonlít a készülék egy iPod-ra.

A 75 grammos S100 névre keresztelt telefon 100x52x7,7 mm-es paraméterekkel rendelkezik, azaz alig vastagabb valamivel mint a világ legvékonyabb mobiljának számító Samsung SGH-X820 . A készüléket természetesen MP3-lejátszóval is felszerelte a gyártó, amely kezeli az MP3, MIDI, WAV, AAC, AAC+ valamint AMR audiófájlokat, ezen kívül pedig alkalmas az az MPEG4-es formátumú videók megjelenítésére is.

A mobilban helyet kapott még egy két megapixeles kamera is, az ezzel készített fotókat és mozgóképeket pedig az 1,8"-es, 160x128 pixeles OLED-kijelzőn tekinthetik meg a felhasználók. A maroktelefon más készülékekkel Bluetooth-on keresztül kommunikál, a Mini-USB-portnak köszönhetően pedig számítógéppel is összekapcsolható az.

Az iPod-hoz hasonlatos kétsávos (GSM 900/1800) készülék árára és megjelenési dátumára vonatkozó információkat egyelőre nem közöltek a cég képviselői.
nincs még hozzászólás

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljarDAVE profiljaWickedSick profiljagery1113 profilja