3G FOMA szolgáltatások Európában

2003. október 26.
1.0561
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Kapcsolat profilja, adatai
Kapcsolat
Az NTT DoCoMo és a Fujitsu bejelentette, hogy már a közeljövőben - elsőként Franciaországban - útjára indítják a harmadik generációs FOMA mobilkommunikációs szolgáltatásokat.

A megállapodás szerint a vállalatok kiépítik a bázisállomást Franciaországban, amely csatlakozni fog a DoCoMo FOMA Japán hálózatához egy nemzetközi privát vonalon keresztül. A bemutatóra a Fujitsu 3G partnerénél, az Alcatel bemutatóközpontjában kerül sor.

Így lehetővé válik – hangsúlyozzák a fejlesztésben és a bemutatóban részt vevő vállalatok –, hogy az európaiak közvetlenül is elérjék és felfedezzék a DoCoMo FOMA szolgáltatásait, melyek a világ első olyan 3G-s mobilkommunikációs szolgáltatását jelentik, amely a W-CDMA technológián alapul. A bemutatón az európai látogatók 3G-kompatibilis készülékkel elérhetik az olyan szolgáltatásokat, mint az i-mode mobilinternet, az i-motion hang- és videoklipadás, a multi-hozzáféréses szimultán hang- és adatkommunikációs, a nagyon jó minőségű hang vagy a nagy sebességű adattovábbítás.

Kapcsolódó linkek:
NTT DoCoMo
nincs még hozzászólás

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Neurotic profiljamarco profiljarDAVE profiljaTotosama profilja