29-én mutatkozik be az iPhone

2007. június 05.
1.9211
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Kapcsolat profilja, adatai
Kapcsolat
Az Apple hivatalosan is bejelentette a megjelentetés dátumát, így vége a találgatásoknak, az iPhone június 29-én kerül a boltok polcaira.

A kereskedelmi forgalomba kerülés dátumát egy frissen beindított televíziós reklámkampány és az Apple szóvivője is megerősítette. A készülék, mely még boltokba kerülése előtt felrázta az álmos mobilpiacot, konfigurációtól függően 499 és 599 dollárért lesz majd kapható. A reklámok a készülék internet szörfözési, videólejátszási és e-mail kezelési képességeit emelték ki az érintőképernyő újszerűségét hangsúlyozva.

Tény, hogy a készülék ezzel a megoldással egyszerre elavulttá teszi az érintőpálcás megoldásokat. A reklám egyben azt is tisztázza, hogy az iPhone az USA-ban fog bemutatkozni, és először csak új AT&T előfizetéssel lehet majd kapni. Az érdeklődés a kezdetektől óriási, Steve Jobs iPhone bejelentése nemrégen elhomályosította a párhuzamosan futó CES-t, mely a világ legnagyobb fogyasztói elektronikai vására. A vállalat 2008 végéig 10 millió iPhone eladását tervezi, ami ugyan a teljes piac mindössze 1 százaléka, ám az okostelefonok piacán igen jelentős mennyiség. A Jupiter Research szerint a készülék legfőbb vonzereje az Apple új érintőtechnológiás felhasználói interfésze, de jelentős hajtóerő lehet a letisztult design és az iPod sikere is.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljaKisember001 profiljamarco profilja