1 évig ingyenes zeneletöltés a Nokia zenetelefonokkal

2007. december 05.
5.2161
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Kapcsolat profilja, adatai
Kapcsolat
A Nokia bejelentette, hogy 12 hónapig ingyenesen letölthetővé teszi zeneközpontú mobiltelefonjain a Universal Music katalógusát.

Az akció többek között abban különbözik az eddigi hasonló kezdeményezésektől, hogy a mobiltulajdonosok végleg ingyen megtarthatják az egy éves időszakban ingyen letöltött zeneszámokat. A ?Comes with music? (kb. ?zenével jön, érkezik?) elnevezésű akció 2008 második felében indul és Damian Stathonikos szóvivő szerint a Nokia addig is szeretne más nagyobb kiadókat is megnyerni a kezdeményezéshez. A szóvivő elmondta, hogy máris ígéretes tárgyalásokat folytattak egyelőre meg nem nevezett lemeztársaságokkal. Stathonikos szerint a megoldás alapvetően megváltoztatja majd a zeneipar működését, ugyanakkor a vállalat reményei szerint az illegális letöltéseket is vissza fogja szorítani.

A Nokia idén ősszel, egyelőre kísérleti jelleggel Nagy-Britanniában beindította saját Nokia Music zeneletöltő szolgáltatását, amellyel végre valóban közvetlenül a mobilokról érhető el egy több milliós zenei katalógus. A most meghirdetett akció is nyilvánvalóan ezt a szolgáltatást hivatott reklámozni, ráadásul nem ez az első ilyen jellegű promóció a finn mobilgyártó részéről; hónapokkal ezelőtt ugyanúgy ingyenes elektronikus térképek és útvonaltervek kínálatával indította be a cég saját navigációs szolgáltatását.
1 hozzászólás

Vendég

16 éve, 2 hónapja és 20 napja

Hát az ingyen Zeneletöltés,az konkrétan JÓ dolog,bár ez a nokia telefon nem a legszebb alkotás.A Nokia xpress music,az sokkal tetszetősebb.
De ahány ember annyi ízlés.
(én nem a telefont gobdolom csúnyának,csak nem olyan tetszetős,mint a többi kiadás,mármint az új telefonok....)kacsintó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja