Zseniális sci-fi szerepjáték mutatkozott be Xbox Series X-re The Ascent címmel

2020. május 08.
11.8681
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A tegnapi Inside Xbox esemény részeként a Neon Giant fejlesztői bemutatták első önálló videojátékukat, mely The Ascent címmel rögtön egy rendkívül ígéretes szerepjátéknak ígérkezik a sorban PC-re, Xbox One-ra és Xbox Series X-re egyaránt - még az idén.

A The Ascent egy cyberpunk/sci-fi témájú, de mindenképpen futurisztikus RPG lesz, mely felsőnézetes szerepjátékként a távoli jövőbe, egy kaotikus városba, Velesbe kalauzol el minket, ahol mindent és mindenkit a The Ascent Group megavállalat irányít, azonban egy napon a biztonsági rendszerek összeomlanak, az agymosott népség visszanyeri tudatát, és megindul a háború az elnyomás, a rabszolgaság ellen.

Ebben a háborúban kell majd Spartacusként vezetnünk az egykori rabszolgákat, hogy teljesen kitakarítsák a városból az elnyomó nagyhatalmat, melynek morzsája se maradhasson. A játék Unreal Engine 4 grafikus motorra épül, szólóban és kooperatív módban egyaránt játszható lesz, miközben saját karaktert készíthetünk benne, egyedi felszereléseket és fegyvereket adhatunk hozzá és őrülten intenzív harcok részeseivé válhatunk.

Nézd nagyban ezt a videót!



The Ascent címmel rögtön egy rendkívül ígéretes szerepjátéknak ígérkezik a sorban PC-re, Xbox One-ra és Xbox Series X-re egyaránt - még az idén.'>
5 hozzászólás

Reichert Viktor

4 éve, 3 hónapja és 8 napja

Csak így tovább!

válasz erre

Gólem

4 éve, 3 hónapja és 13 napja

Összeszedte magát a microsoft, jók ezek a gamek.

válasz erre

Tommy

4 éve, 3 hónapja és 13 napja

Brutál jól néz ki!

válasz erre

muki

4 éve, 3 hónapja és 13 napja

Engem megvett dekára. röhögő smiley

válasz erre

VaPe

4 éve, 3 hónapja és 13 napja

Aztarohadt fe állat! meglepett smiley

válasz erre
The Ascent
10.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja