Zseniális: nézd meg élőszereplős videókon az Overwatch néhány karakterének intróját

2018. október 25.
4.2641
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Igencsak unatkozhatott a világ másik oldalán néhány Overwatch-rajongó, akik úgy döntöttek, hogy bebizonyítják: a játékban látható intrók extrém mozdulatai teljes egészében kivitelezhetők a való életben is.

Ennek eredményeként született meg az alábbi felvétel, amit Martin Cochingco töltött fel az Instagramra, a főszerepben néhány igazán látványos pillanattal, az egyes szereplők ugyanis Ana, Bastion, Soldier: 76, McCree, Genji, Reinhardt és Widowmaker mozdulatait utánozzák le a valóságban.

Cosplayről és egyebekről szó sincs, a hangsúly ezúttal a mozdulatok reprodukálhatóságán volt csupán, de ezen a téren csillagos ötösre vizsgáztak a srácok, akik bizonyára hetekig, ha nem hónapokig készültek ezekre a felvételekre.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

#blizzcon is next week! Here some highlight intros from one of our favorite games #Overwatch . . . . The devs did a amazing job with camera angles and it was great to use these as practice for our camera filming. . . . #TNTricks #fallsevenriseeight #parkour #taekwondo #tricking #ana #bastion #genji #mcree #reinhardt #widowmaker #kicking #flips #edmonton #tricker #stunts #stuntman #freerunning #martialarts #bboy #breaking #acrobatics #martialartstricking #soldier76

Martin Cochingco ?????? (@e.martincochingco) által megosztott bejegyzés,

4 hozzászólás

WarriorAutobot

2 éve, 27 napja

Hát ez *****

válasz erre

muki

2 éve, 1 hónapja

De jó ebbe belelátni!

válasz erre

Tommy

2 éve, 1 hónapja

Nem rossz!

válasz erre

Eltohn

2 éve, 1 hónapja

Nem gondoltam volna hogy ezt is így forgatják.

válasz erre
Overwatch
6.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

darkomen profiljaNeurotic profilja