Zseniális élőszereplős trailert kapott a Destiny 2

2017. szeptember 01.
4.2171
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Érezhetően célegyenesbe ért a Destiny 2, hiszen az Activision olyan hype-vonatot indított hozzá, amire garantáltan mindenki felfér, így most például egy élőszereplős trailerrel gazdagodott a Bungie alkotása.

Persze mielőtt bárki valami nagy dologra gondolna, bár a felvételen láthatunk hús-vér emberi szereplőket, ellenben azért 90 százalékban CGI pillanatok uralják a videót, ami persze nem is baj, hiszen olyan látványos pillanatoknak lehetünk részesei, ami rögtön arra késztet minket, hogy pattogatott kukoricát vegyünk a hype-vonat büfékocsijában.

Erre a pedig duplán szükségünk is lesz, hiszen kapott egy második videót is a Destiny 2, amelynek középpontjába az európai Dead Zone került, amit szabadon felfedezhetünk, mellékküldetéseket teljesíthetünk, rengeteg lootot gyűjthetünk be, eventeken vehetünk részt, de itt egyeztethetünk csapattársainkkal is.

Ha máris bevetésre indulnál, egy nagyon picit még maradj türelmes, a Destiny 2 ugyanis szeptember 6-án jön PS4-re és Xbox One-ra, október 24-én pedig PC-re is.

Nézd nagyban ezt a videót!





Destiny 2, hiszen az Activision olyan hype-vonatot indított hozzá, amire garantáltan mindenki felfér, így most például egy élőszereplős trailerrel gazdagodott a Bungie alkotása.'>
3 hozzászólás

totyak

7 éve, 1 hónapja és 20 napja

A játék kevésbé érdekel, de az élőszereplős trailer az nekem nagyon bejött. Mintha valami poénos szuperhősfilm lenne, frankó.

válasz erre

VaPe

7 éve, 1 hónapja és 20 napja

Hú, az élőszereplős szerintem nagyon gáz itt-ott, de javít rajta a játékból bevágott felvétel. röhögő smiley

válasz erre

kylx

7 éve, 1 hónapja és 20 napja

A Live Action Trailer nagyon tuti - nekem mindegyik trailer bejön, nagyon eltalálják a hangulatot.

válasz erre
Destiny 2
2.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja