Zseniális élőszereplős launch trailert kapott a Final Fantasy XV

2016. november 29.
3.7141
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Elérkezett a nagy nap: a Final Fantasy XV ma végre hivatalosan is felkerülhet a boltok polcaira, és emiatt a Square Enix munkatársai most bemutatták nekünk az alkotás utolsó hivatalos mozgóképét.

Mivel a kiadó eddig sem igazán aprózta el a játék promócióját, ezért természetesen most sem kell ilyesmitől tartanunk, ennek megfelelően a játék záró trailere valami elképesztően zseniálisra sikeredett, középpontjában négy gyermekkel, akik valamiféle nagy monstrumot akarnak megállítani egy varázslatos eszközzel, de számításukba hiba csúszik.

Ekkor azonban megérkezik a Final Fantasy XV alakulata, és csúnyán ellátják a szörnyeteg baját, miközben a gyerekek csak néznek, mint a moziban. Kábé te is így nézel majd az alábbi felvételre, ha úgy döntesz, hogy nem hagyod ki. Ha ránk hallgatsz, nem teszed!

Nézd nagyban ezt a videót!



Final Fantasy XV ma végre hivatalosan is felkerülhet a boltok polcaira, és emiatt a Square Enix munkatársai most bemutatták nekünk az alkotás utolsó hivatalos mozgóképét.'>
4 hozzászólás

totyak

8 éve, 9 napja

A trailer nekem nem kifejezetten tetszett, olyan se nem jó, se nem rossz filmecske. Ez mit sem változtat azon, hogy a játék meg iszonyúan tetszik.

válasz erre

RyutheStaR

8 éve, 9 napja

Még elnéztem volna vagy félóráig..csúcsszuper. röhögő smiley

válasz erre

Hentes

8 éve, 10 napja

Brutál lett! mosolygó smiley

válasz erre

Santonio

8 éve, 10 napja

Bruttttális!!! meglepett smiley

válasz erre
Final Fantasy XV
9.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljaManiac profiljamarco profilja