ZOTAC: Limitált szériás GeForce kártyák Far Cry 2-vel csomagolva

2008. november 11.
1.8521
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A ZOTAC mindig is a játékosokért létezett és mindig mi voltunk nekik az elsődleges szempont, bár a történethez hozzátartozik az is, hogy termékeik nem olcsók, ellenben minőségiek.

A kifejezetten grafikus kártyákra szakosodott cég érdekelt még az alaplapok gyártásában is, amik a kártyákhoz hasonlóan csak és kizárólag GeForce processzorokkal meghajtott videó vezérlőkre szakosodtak. A ZOTAC már nem első húzása az, hogy grafikus kártyáik mellé valami játékot csomagol, ez a kis divathullám most elérte a Far Cry 2-őt is, sokak nagy örömére.

Az Ubisoft friss üdvöskéje egy ZOTAC GeForce kártya mellé csomagolva elég jó vétel lehet, hiszen mindkettő minőségi termék, ehhez kétség sem férhet. Ha szeretnél gépedben tudni egy ilyen kártyát és mellé természetesen a játékot, akkor a következő termékeket keresd: GeForce GTX 280 (1GB), GeForce GTX 280 AMP! (1GB), GeForce GTX 260 2 (896MB) és GeForce GTX 260 2 AMP2! (896MB). Mivel a kártyák a játékkal együtt limitált számban érhetőek csak el, ezért gyorsan kapkodjátok a fejeteket és nézzetek utána, aztán egy darabig grafikus kártyára nem lesz gondotok, ezt garantálom! Magáról a játékról pedig hamarosan remélhetőleg egy cikket is olvashattok... De én nem mondtam semmit!;)
nincs még hozzászólás

Far Cry 2
6.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja