Zombis RPG-n dolgoznak az Obsidian veteránjai

2009. augusztus 08.
2.8151
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
Bár a csoszogó, hörgő élőhalottak számos szerepjátékban szerepet kapnak, olyanról még nem igazán hallottunk, hogy rájuk építsék fel az egész játékot.

Most pedig erre készül a frissen létrehozott DoubleBear Productions, amely mögött az RPG-termelő Obsidiantól kivált Brian Mitsoda és Annie Carlson áll. A tapasztalattal tehát nem lesznek problémák, hiszen az úriember neve elsősorban a Vampire: Bloodlinesszal hozható kapcsolatba, míg a hölgy többek között a Neverwinter Nights 2-n dolgozott korábban. Az új, független stúdiójukkal rögtön munkához is láttak, egy zombis témájú alkotást kezdtek el hegeszteni, amely az Age of Decadence motorját használja.

A játék egyelőre nem rendelkezik címmel, látnivalókat sem prezentáltak belőle, néhány érdekes részletet azonban megosztottak velünk a játékmenetet illetően. Lássuk ezeket pontokba szedve:

Napjainkban járunk, egy, a valóságban is létező helyszínen.
A társadalom rendje felbomlott a zombik hirtelen felbukkanásával, mindenhol pánik és zűrzavar uralkodik.
Kizárólag lassú, csoszogó zombikkal találkozunk. Vírusként, harapással terjed ez az állapot. A főhős nem zombi.
Komoly nemzeti krízis és természeti katasztrófa alakítja a világot. Az emberi jellem és a rend hiánya sokkal nagyobb fenyegetést fog jelenteni, mint az élőhalottak. A készítők a Katrina hurrikán tombolása utáni állapotokat, a Children of Men, Dawn of the Dead filmek fílingjét kívánják visszaadni, nem pedig a Resident Evil, Return of the Living Dead zombi lövöldözős játékokét.
A játék a túlélésről szól. Nyersanyagok összegyűjtése (például ennivaló), a terület felfedezése, csencselés a többi túlélővel, és egy búvóhely kiépítése lesznek a főbb feladatok.
A játék nyílt világú. Lesznek események, amelyek mindenképpen bekövetkeznek, karakterek, amelyekbe mindenképpen belebotlunk, de a sztori alakulása elsősorban attól függ, hogy hova megyünk, mit csinálunk és kivel találkozunk.
Egyelőre csak PC-re.

A közzétett információk biztató képet festenek a játékról, lelkesen várjuk a további híreket róla.
6 hozzászólás

Vendég

15 éve, 11 hónapja és 19 napja

W00T CSAK PC-RE röhögő smileyröhögő smileyröhögő smileyröhögő smiley

válasz erre

skyman

15 éve, 11 hónapja és 20 napja

hát akkor is a frászt hozta rámröhögő smiley

válasz erre

Marduk

15 éve, 11 hónapja és 20 napja

nem tom a zombitól mért kell félni mert eléggé lassú teremtmények...

válasz erre

skyman

15 éve, 11 hónapja és 20 napja

erröl jut eszembemosolygó smiley Nem rég jöttek hozzánk dolgozni pár idösebb nö..és én nagyban dolgoztam egyszer cska felnéztem és az egyik ott ált elöttem és majdnem elüvöltöttem magam mer azthittem hirtelen h egy zombi..kajak ugy nézett ki hirtelen..azota csak zombinak hívomröhögő smiley

válasz erre

Shade

15 éve, 11 hónapja és 20 napja

ha a valóságba vagy 40zombi támadna rám én fognák egy kardot és levágnám őket. röhögő smiley Nemám itt pisztojal lőni. röhögő smiley

válasz erre

Lac

15 éve, 11 hónapja és 20 napja

Úúúúúú! Imádom a zombikat - höhö aprítaniröhögő smiley -, az RPG-t, a Vampire pedig egy hatalmas játék volt. Nagyon várjukröhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja