Zombie Driver: Új játékmódot tartalmazó frissítés érkezett

2010. április 13.
2.4051
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Zomdie Driver illetékesei, avagy az EXOR Studios nagyot alkotott a tavalyi esztendőben, lévén pont jó helyen voltak jó időben.

A régi iskolából származó videojátékok, illetve a zombis tematika ugyanis éppen feltörekvő helyzetben volt akkortájt, ők pedig ügyesen és okosan vegyítették a kettőt, aminek eredménye egy sokak által elismert alkotás lett. Persze a sikert nem csak meg kell szerezni, hanem meg is kell tartani, és ezzel a mögöttesek is tisztában vannak, éppen ezért készítenek gyermekükhöz havonta legalább egy frissítést.

Ezek az update fájlok pedig nem azért kellenek, mert annyira bugos lenne a játék, hiszen bár javítanivaló mindig is akad egy programon - ergo akkor van kész, amikor a stúdiófőnök úgy gondolja a végeredmény vállalható - a Zombie Driver fejlesztői sokkal inkább néhány friss tartalom miatt gyártják ezeket az apróságokat. A mai napon pedig egy újabb ilyen tapasz futott be a késztermékhez, ami 35 MB-os méretével elsősorban hanghibákat javít, érdekessége pedig, hogy egy vadonatúj survival módot tartalmaz, tehát aki egy plusz játékmódot akar beszerezni a Zombie Driver-hez, és nem Steames példánnyal rendelkezik, az alábbi linkre kattintva letöltheti a javítást, míg a Valve rendszerén vásárolt darabok úgyis automatikusan frissítik magukat.

Zombie Driver patch 1.1.1
nincs még hozzászólás

Zombie Driver
2.000 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt