Zöld utat kapott a Manhunt 2

2008. március 15.
1.7231
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Gömi profilja, adatai
Gömi
Ha csak egy kicsit is rosszmájúan tekintünk a Manhunt 2 kálváriájára, akkor feltehetnénk a kérdést: Vajon mi lehet jobb reklám egy videójátéknak, mint az eddigi leghosszabb huza-vona annak megjelentetésével kapcsolatosan.

Merthogy pontosan ez történt az utóbbi néhány hónapban a szigeten ezzel a játékkal. Most úgy látszik, hogy pont kerül az ügy végére, és az Egyesült Királyságban is leveszik a tiltólistáról a Manhunt második részét, így hamarosan a britek számára is elérhető lesz a tiltott gyümölcs.

Nem véletlenül tiltólistás játék a világ számos országában a Manhunt 2. A játék eredetileg 2007 július 13-án kellett volna, hogy megjelenjen, de annak tartalma miatt első körben az illetékes hatóságok kapásból visszautasították a Rockstar-t, amely már akkor ki szerette volna adni a játékot. (A dolog pikantériája, hogy pont egy londoni illetőségű fejlesztőgárda készítette a Manhunt 2-t.) Miután első körben visszadobták a játékot, a Rockstar előállt egy \"finomított\" verzióval, hogy azzal hátha azzal elnyerheti a brit hatóságok kegyeit, de másodszor is lyukra szaladtak a játékkal. Ha az Egyesült Királyságban nem is, de európa más országaiban, illetve az Egyesült Államokban engedélyezték a kozmetikázott verzió boltokba kerülését.

A második visszautasítás után a kiadó független bíróság elé vitte az ügyet, és végül is kiharcolta, hogy a Manhunt második része Nagy-Britanniában is megjelenhessék. A szigetoirszági debütálásra így hamarosan sor kerülhet.
nincs még hozzászólás

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljaMarduk profiljaiPet profilja