Zero képében új karakterrel gazdagodik a Call of Duty: Black Ops 4

2018. december 08.
5.7781
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Treyarch bemutatta a Call of Duty: Black Ops 4 következő nagyobbacska frissítését, ami által tonnányi újdonság került a játékba, hovatovább még egy vadonatúj karakterrel is bővül a paletta, Zeroval.

A hölgyemény a hacker szerepét tölti be, akit egyaránt bevethetünk a hagyományos többjátékos módban és a Blackoutban is, a fejlesztők jellemzése alapján Zero elterelésben és megzavarásban lesz igazán hazai pályán, kioldásához pedig mindössze az újrarázott Black Marketen kell teljesitenünk a Tier 1-et, tehát lényegében minden játékos bérmentve megkapja azonnal.

Az Operation Absolute Zero néven futó gigafrissítés továbbá új fegyverekkel is kibővíti a választékot, egy új játékmódot is kap a szoftver, a Blackjack's Gun Game-et, ezek pedig mind-mind már jövő héten elérhetőek lesznek, azaz december 11-én, legalábbis PS4-en, azonban vélhetőleg a többi platformon se kell rá túl sokat várni.

Bitang hosszú a változtatások listája, mi pedig csak a legfontosabbakat emeltük ki közülük, így mindenképp javallott meglesni a hivatalos patch note-ot is!
2 hozzászólás

fighterlaci

1 éve, 9 napja

Azért még mindig bánom hogy nincs benne single. Nálam ez teljesen kilőtte, pedig látom, hogy fejlesztgetik.

válasz erre

petrovicsz

1 éve, 10 napja

Micsoda frappáns név ez a Zero.

válasz erre
Call of Duty: Black Ops 4
16.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljaGargameth profiljaMarduk profilja