Zeno Clash 2: Készül a folytatás

2009. május 20.
1.8071
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A chilei ACE Team mert merészet gondolni a Zeno Clash megalkotásával, és hiába vált játékuk a kalózok kedvencévé, mégis már egy folytatáson törik a fejüket, mint azt a mai napon hivatalosan is megerősítették.

A továbbra is Source motort használó Zeno Clash folytatja a kitaposott utat, de az első részt sem hagyják veszni az illetékesek, hiszen letölthető tartalmakkal és frissítésekkel kívánják még tovább és tovább életben tartani az alkotást, amely kizárólag a Steam disztribúcióról szerezhető be.

A Zeno Clash 2-ről sajnos túl sok információnk nincs a bejelentésen kívül, a sztori biztosan az első epizód vonalát fogja továbbörökíteni, és sokkal hosszabb, valamint tartalmasabb játékmenetre is számíthatunk, ahol nagyobb szerepet kapnak majd az RPG elemek, de orbitális változás azért majd itt sem lesz tetten érhető. Amit fontosnak tartottak még megjegyezni a fejlesztők, az annyi, hogy a játéktér is kibővül, sokkal nagyobb környezet fogad majd minket a második epizód betöltése után, persze korlátok itt is lesznek, de a teljesen lineáris játékmenet már nem lesz jellemző a Zeno Clash-re.

Változás lesz még a harcrendszerben is, amely sokkal brutálisabban fog festeni mint az első felvonásban, mást azonban nem osztottak meg velünk a chilei fenegyerekek. Egyelőre várjuk a további információkat, reméljük hamar lehull a lepel mindenről...
Zeno Clash megalkotásával, és hiába vált játékuk a kalózok kedvencévé, mégis már egy folytatáson törik a fejüket, mint azt a mai napon hivatalosan is megerősítették.'>
nincs még hozzászólás

Zeno Clash
3.500 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja