Zenére kiélezett okostelefont mutatott be az LG

2015. június 24.
1.5961
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Az okostelefonok több termék vesztét is okozták már, az egyik legismertebb ilyen termékkategória pedig az mp3 lejátszóké, hiszen a legtöbben manapság már okostelefonon keresztül hallgatják a zenéket.

A gyártók részéről korábban láttunk már jó néhány kísérletet arra, hogy zenére kiélezett megoldással lépjenek piacra, nemrég pedig az LG tette meg mindezt. Bemutatták ugyanis az LG Band Play névre keresztelt újdonságot, mely középkategóriás hardveres felhozatala mellett néhány zenei extra funkciót tud felmutatni.

Az 5 hüvelykes HD kijelző alatt egy Qualcomm Snapdragon 410-es egység és 2GB memória dolgozik majd, a hangszóró pedig 1 wattos, ami az okostelefonos mezőnyben kiemelkedőnek számít. A készülékhez csomagolt prémium headset mellett érdekes lehet még a Focus mód is, mely kikapcsolja a bejövő hívásokat és értesítéseket, hogy a zenére vagy éppen egy adott feladatra lehessen fókuszálni.
7 hozzászólás

teglasdavid

5 éve, 2 hónapja és 3 napja

Király már tudod mire volt eddig szükségem!! Csak be kapcsolom és az összes cigány zenének tudni fogom a címét amit hallgatnak a suliban ...

válasz erre

PaulMarloW

5 éve, 2 hónapja és 12 napja

Mindig is lesznek olyanok akik érzékenyek a zene minőségére és az ezt játszó hardware-ekre.Ne megy ismerősöm van aki a mái napig koptatja az anno méreg drágán vett .mp3 lejátszóját ami még .flac-et is le tud játszani.

Nekem is volt nem egy MPIO márkájú lejátszóm...mindenki rossz kínainak nevezte mikor hangzásban verte a méreg drága márkás cuccokat....*sóhaj*
Régi szép idők.

válasz erre

kpal

5 éve, 2 hónapja és 13 napja

Már felesleges az ilyen zenére fókuszáló teló , max Ázsiában veszik.

válasz erre

WarriorAutobot

5 éve, 2 hónapja és 13 napja

Én már a mostani telefonommal is nagyon elégedett vagyok zenei téren. Mobilarénán is nagyon dicsérték a zenelejátszót ami gyári! Plusz egy kis extra is van a beállítások között úgyhogy élvezet rajta a zenehallgatás.
Ennél a telefonnál meg nem sok olyat látok ami miatt a zenerajongók egyből lecsapnának rá.

válasz erre

totyak

5 éve, 2 hónapja és 13 napja

Nem nagyon hiszem, hogy ettől népszerűbb lenne, mint a többi telefon. Azok is igen jó hangzással rendelkeznek már.

válasz erre

bekecs

5 éve, 2 hónapja és 13 napja

Olyan nagy újításokat nem mutat. A lehalkítást a Sony is tudja...

válasz erre

rDAVE

5 éve, 2 hónapja és 13 napja

Remélem sikeres lesz ez a vonal és mire én veszem a következő telefonom, addigra már ennél sokkal komolyabb kínálat lesz mindenféle földi jóval. Média gombok egyébként miért tűntek el a tapis telefonok óta? Baromira hiányzik... Hangerő édeskevés.

válasz erre

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Imperator profiljagery1113 profiljarDAVE profilja