Zeneletöltő szolgáltatást indít az Amazon

2007. szeptember 01.
3.0071
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hírblock profilja, adatai
Hírblock
A rendkívül sikeres online kiskereskedelmi lánc is beszáll a zenei felvételek értékesítésébe, saját boltot nyit ebből a célból az interneten.

Az Amazon.com bejelentése megint még egy lépéssel közelebb hozhatja a felhasználókhoz a zenét, mivel a vállalat igen jól bejáratott értékesítési rendszerét használják a számok letöltéséhez is. Az Amazon.com sikereire pedig ezen a téren is lehet építeni, hiszen több év sikerei után néhány napja ismét az Amazon.com-ot találták a világ legnagyobb online kiskereskedelmi boltjának. A lépés jelentősége nem is annyira az, hogy egy újabb zenebolt nyílik, hanem annak kiemelt helye. Az interneten számos helyen lehet felvételeket vásárolni, ám majd mindegyik más rendszerben működik. A kevésbé tapasztalt felhasználók számára ez visszatartó erővel bír.

Az Amazon azonban hatalmas vásárlókörrel rendelkezik, akik a más vásárlások során már jól megszokott módon intézhetik a vásárlást, csak éppen itt nem kézzelfogható tárgyakat szereznek be. A másik érdekesség a nyitás időpontja. Az Amazon ugyan korábban is gondolkodott hasonló lépésen, ám akkor meglehetősen kényelmes módon az év végét jelölték meg lehetséges kezdésként. Nem világos, hogy az együttműködő partnerek, kiadók, jogtulajdonosok nyomására-e, de mindenesetre úgy tűnik, mégis inkább szeptember közepére hozzák előre a megnyitót, így nem maradnak le az év legforgalmasabb vásárlási időszakáról.
2 hozzászólás

Vendég

17 éve, 9 hónapja és 26 napja

ez jo hir. remélem azért tájékoztatnak minket , hogy mi mennyibe fog krülni. nyelvnyújtó smiley és idöbenmenő smiley

válasz erre

Vendég

17 éve, 11 hónapja és 9 napja

röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja