The Legend Of Zelda: Spirit Tracks: Fejleszthető vonat, szabadabb barangolás

2009. október 28.
2.5951
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Néhány friss, érdekfeszítő részletre derült fény a hamarosan megjelenő, legújabb Zelda játékkal, a DS exkluzív Spirit Tracks-szel kapcsolatban.

Az információkat a Nintendo of America, Kit Ellis-étől gyűjtötte be a G4, melynek köszönhetően most mélyebbre láthatunk a történetben. A Spirit Tracks egy kerek évszázaddal később játszódik, mint a szintén DS platformon megjelent Phantom Hourglass, tehát ez a Link nem ugyanaz a Link lesz, akit irányíthattunk korábban a dupla kijelzőkön.

Zöldruhás protagonistánk hajó helyett immáron egy gőzössel szeli a vidéket, amely Kit Ellis elmondása szerint fejleszthető is lesz, sőt, a játékosok tudnak lefektetni vasúti síneket a szabadabb felfedezés kedvéért. A korszak ugyan nem, de a világ, amit mostani főhősünkkel járunk be, ugyanaz lesz, tehát sokak számára lehet majd ismerős. Az interjú teljes terjedelmében lejjebb megtekinthető. A The Legend Of Zelda: Spirit Tracks december tizenegyedikén jelenik meg kontinensünkön, négy nappal az észak-amerikai premiert követően. A produkció elnyerte a "Best Handheld Game", azaz, a legjobb hordozható játék címet a kölni gamescom rendezvényen, így egy újabb jól sikerült epizódban reménykedhetnek a sorozat elhivatottjai.

#tv#
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
rDAVE profiljamarco profiljaBotyi profilja