Zárt bétával erősít az Overkill's The Walking Dead

2018. szeptember 08.
4.2981
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Az Overkill's The Walking Dead PC-s megjelenése nincs már túl messze - míg a konzolos verziót jövő februárra halasztották -, ezért a fejlesztőbrigád úgy gondolta, hogy biztos ami biztos, indítanak egy zárt bétát, hogy az utolsó simításokat is elvégezhessék a játékon.

Az információ egy, a fejlesztők által sugárzott élő közvetítés során vált publikussá, ahol nem mellesleg az Underpass nevezetű térképet mutogatták a nézőknek, ezt az alább linkelt videóban meg is tudjátok nézni.

Maga a zárt béta október 9-én startol, amennyiben pedig részt szeretnél venni rajta, akkor vagy előrendeled a játékból a Standard Editiont, mely mindössze egy bétakulccsal jutalmaz meg, vagy esetleg ráveszed egy haverodat, hogy ruházzon be a Deluxe Editionre, ezáltal négy kulcs üti az előrendelő markát, onnantól pedig már csak annyi a dolgotok, hogy bőszen nyaggassátok az illetőt, hogy az egyiket hadd kapjátok meg.

Nézd nagyban ezt a videót!4 hozzászólás

petrovicsz

7 hónapja, 2 napja

Belekukkantanék én is...

válasz erre

Eltohn

7 hónapja, 2 napja

Eddig nem rossz, tetszik.

válasz erre

muki

7 hónapja, 2 napja

Belepörgetgettem, a játék nem csúnya az tény. De majd a hangulat fog dönteni. Én mindenképp beszerzem majd.

válasz erre

zender

7 hónapja, 2 napja

Nem olyan **** de azért nem leszek rajongó.

válasz erre
Overkill's The Walking Dead
15.799 Ft-tól
kövesd a játékot!

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

havrillal profiljakylx profiljaMarduk profiljaWickedSick profiljagokuvsvegita profiljaHellblade profiljaBvektor profiljamarco profiljarDAVE profiljaManiac profiljaDav2377 profiljaSoldier86 profilja