Zajszűrős fejhallgatót leplezett le a Sony

2016. szeptember 02.
3.5031
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A rövidebb és hosszabb utazások során manapság nagyon sokat hallgatnak zenét, a rosszabb minőségű fej és fülhallgatóknál pedig gyakori probléma, hogy nem tudják megfelelően kizárni a külső zajokat.

A nagy külső zajra magasabb hangerővel válaszolunk, melyet vélhetően a körülöttünk utazók is hallanak már, így vásárláskor érdemes megnézni mennyi tartja meg és engedi be a hangokat a kiszemelt modell. A Sony MDR-1000X esetében ezt közel tökéletesnek ítélnénk meg, hiszen a vállalat direkt úgy tervezte új fejhallgatóját, hogy át tudjuk magunkat adni a zenének.

A vezeték nélküli újdonság 400 dollárba kerül majd októbertől, cserébe pedig nem csak a kényelmet fokozza. Természetesen a hangminőség terén is felsőkategóriára számíthatunk, a gyártó "LDAC" technológiája például az ígéretek szerint háromszor jobb minőséget enged át, mint a Bluetooth szabvány.
2 hozzászólás

WarriorAutobot

8 éve, 2 hónapja és 20 napja

Nagyon szép füles de a mostani Sennheiser fülesem is baromi jól kizárja a zajok nagyrészét és már az fura ha kiveszem a fülemből mert akkor szinte elviselhetetlen a zaj.
Ez a füles viszont nagyon szép, de drága ez már nekem.

válasz erre

totyak

8 éve, 2 hónapja és 20 napja

Sejtettem, ha a Sony keze van benne, akkor egyrészt minőségi lesz, másrészt meg drága, na de ennyire.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja