Zabolátlan kicsi Alice-ünk a friss combat trailer-ben

2011. május 27.
2.2511
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
Június 16-a a nap, amikor szeretetreméltó Alice-ünk ismét alámerül bomlott elméjének groteszk világában, időközben ikonikussá lett konyhakésével a markában: addig pedig még el kell lennünk valahogy, s mivel elragadó hősnőnk harci mozdulatait eddig nem igen habzsolhattuk, az Electronic Arts most e témát kibontakoztatandó egy újabb trailer-rel örvendeztetett meg bennünket.

A kétperces "combat trailer"-ben rövid időre átadhatjuk magunkat a talpraesett leány amazonokat megszégyenítő vagdalkozásának.

Töltsd le a Flash Playert, hogy használhasd a Game Channel TV-t.
Valami ilyesmi vár majd reánk a boltok polcain az ominózus napon. Mit szóltok? A combat trailer nem csupán Alice általános harci képességeire világít rá, de még azt a bizonyos Hysteria módot is elénk tárja, ráadásul egy-két egyedi küllemű szörnyre is vethetünk futó pillantásokat.

Azt hiszem, ha hiányzott valami a megveszekedett Alice: Madness Returns körüli felhajtásból, akkor az minden bizonnyal EZ volt. Egy lépéssel megint közelebb kerültünk a akció-horror-platform játék megismeréséhez...

Az Alice: Madness Returns következő hónap, azaz június 16-án érkezik el hozzánk. A platformok pedig:
* Xbox 360
* PlayStation 3
* PC
3 hozzászólás

Vendég

11 éve, 11 hónapja és 7 napja

Hát erre nem tudok mit mondani csak azt hogy egyszerűen zseniális és kötelező darab!Milyen kevés ilyen stílusú játék jön ki pc-re míg a konzolokon rengeteg van belőlük...

válasz erre

Vendég

11 éve, 11 hónapja és 8 napja

Nekem nagyon lehangoló.

válasz erre

totyak

11 éve, 11 hónapja és 8 napja

Ez király lesz.

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaM.O.R.P.H. profiljatotyak profilja