Yuji Naka egy új, Sonic jellegű anyagon dolgozik

2008. október 10.
1.7211
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A SEGA legendás, kék sünjének rajongói jól ismerik Yuji Naka nevét, hiszen a mindent elsöprő népszerűségű platformhős egyik kiagyalóját tisztelhetjük személyében.

Naka-san már a saját útját és stúdiójának sorsát egyengeti nagy szorgalommal. A Prope néven bejegyzett csapat már munkához is látott, hogy a közeljövőben kész játékokkal örvendeztesse meg a nagyközönséget. A Let's Tap! és a Let's Catch! címek mellett azonban egy valami merőben eltérő anyag is körvonalazódni látszik.

Yuji Naka elárulta, hogy dolgoznak egy harmadik játékon, amely gyakorlatilag nagyon hasonlatos lesz a Sonic játékokhoz. Sajnos egyelőre ez minden, amit tudni lehet a Prope jelenleg is fejlesztés alatt álló project-jéről, de biztosak vagyunk abban, hogy hamarosan hallunk még felőle.

Az egykori SEGA-s mester szavait idézve: "...jelenleg is egy Sonic-hoz hasonlatos anyagon dolgozunk. Megpróbálunk több féle stílusban alkotni játékokat..." Kíváncsian várjuk, Naka-san! Csak nem egy újabb kult figura van máris születőben? Kiderül ez is.
nincs még hozzászólás

 
Minden hír, videó és cikk
TGS 2008
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljamarco profiljaBotyi profilja