Yoshinori Kitase: Final Fantasy VII Remake? Elképzelhető!

2008. május 05.
1.6491
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Minden idők egyik legsikeresebb Final Fantasy epizódja egyértelműen a hetedik rész volt 1997-ben.

Az első térbeli epizód a sorozatból, mely a Super Nintendo-ra kiadott hatodik felvonás után egy egészen újszerű élményt hozott az akkori PlayStation tulajdonosok számára. Cloud kalandjai örökre velünk maradnak, de kérdés, hogy a régi formájában, vagy esetleg a Square Enix egy szép napon újra megalkotja a mai csúcs gépezeten, a PlayStation 3-on. Erről értekezünk alant.

Biztosat állítani jelenleg nem tudunk, de annyit mondhatunk, hogy a jelek roppantul bíztatóak, hiszen a játék rendezője, Yoshinori Kitase egy interjúban arról mesélt, hogy ők nem vetik el az esetleges remake elkészítésének gondolatát, sőt, csak ennek kivitelezése jelen pillanatban szinte megoldhatatlan. Ahhoz, hogy a legenda újjászülessen, szükség lenne a hiánytalan, eredeti alkotó csapatra, ami egyelőre nem tud összeállni, hiszen mindenki nagyon fontos project-eken munkálkodik szorgalmasan, mint például a Final Fantasy XIII, ami eltart még egy darabig.

Mindenkinek vannak ötletei és elképzelései, hogy miként lehetne újjávarázsolni a legendás hetedik epizódot, de sajnos átmenetileg ez bizotosan nem fog összejönni, mesélte Yoshinori Kitase. Az uraság továbbá elmondta, hogy a PlayStation Portable-re fejlesztett Crisis Core ötlete is két nap alatt jutott el az ötlet kippatanástól a megvalósításig, illetve annak kezdetéig, tehát a szomjazó tömegek joggal várhatják el, hogy valami spontán történés következtében valóra válik egyik leggyönyörűbb álmuk, valamikor a jövőben, de ezt most nehéz megjósolni, fejezte be Yoshinori Kitase.

A remény tehát felcsillant, de ha lesz is ebből valaha valami, az sem mostanában ölt végleges formát. Mindenesetre jó volt hallani a bíztató szavakat. Kitartás!
3 hozzászólás

Vendég

11 éve, 2 hónapja és 8 napja

én játszottam már a final fantasy VII dirge of cerberust,
a FFVIII -at és XII, de eddig a legjobban a nyolcas tetszett igazán.remélem ez jó lesz......

válasz erre

-bejja-

12 éve, 11 hónapja és 5 napja

csak már itt lenne

válasz erre

Vendég

12 éve, 11 hónapja és 6 napja

Mivel a Crisis Core legvégén egy hatalmas to be coninued in FF 7 felirat virít, plusz a játék teli van egy halom új szereplővel, és valószínűsíthető a remake...


http://www.crisiscore.extra.hu/

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljaImperator profiljarDAVE profiljaWickedSick profilja