Yoshida a Japan Studio és a Sucker Punch új játékairól beszélt

2015. június 18.
1.4271
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Noha igazán tartalmas konferenciát prezentált a rajongók számára az E3-on a Sony, volt azért hiányérzetünk rendesen, így például hiába vártuk, sem a Sucker Punch, sem a Quantic Dream, sem a Japan Studio nem mutatta be legújabb alkotásait.

A Sony vezérét, avagy Shuhei Yoshidát éppen erről próbálta faggatni a Gamespot magazin, akiknek az elnök meglepően bőbeszédű volt, de azért konkrétumokba természetesen nem bocsátkozott.

Az mégis kiderült már, hogy a Japan Studio egy igazán nagyszerű projekten dolgozik a háttérben, ami nagyon érdekes lesz. Shu ezen felül megerősítette, hogy szintén egy "nagyon érdekes" játékon dolgoznak már a Sucker Punch, avagy az inFamous-sorozat készítői is, amivel egy kicsit már tudott játszani a múltban, de többet így sem mondhatott el róla.

Végezetül Yoshida a Quantic Dream új játékát is szóba hozta, amivel kapcsolatban megerősítette, hogy személy szerint szintén kipróbálta már, nagyon tetszett neki, de többet nem mondhat róla.

Mint ismert, a Sony idén nem tart konferenciát a gamescom expón, ellenben a Paris Games Week-en igen, így a fentiek közül ott bármelyik áteshet a hivatalos bejelentésen, de a Sony elnöke szerint a következő nagy megmozdulás részükről inkább a Tokyo Game Show lesz szeptemberben.
3 hozzászólás

Eltohn

9 éve, 6 hónapja és 14 napja

Érdekes amúgy hogy gamescomon nem konfoznak...

válasz erre

Tommy

9 éve, 6 hónapja és 14 napja

Azért mesélhetett volna némi információt... mosolygó smiley

válasz erre

WarriorAutobot

9 éve, 6 hónapja és 14 napja

Akkor szeptember várós. Kíváncsi vagyok mind 3 stúdió alkotásaira.
QD-re főleg eddig minden tetszett tőlük.

válasz erre
 
Minden hír, videó és cikk
E3 2015
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja