Yakuza HD feldolgozásokat szellőztetett meg a Famitsu magazin

2012. július 18.
1.2231
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Sega néhány órával korábban már megerősítette, hogy ezen a héten egy komolyabb bejelentéssel szeretnének szolgálni a Yakuza-sorozattal kapcsolatban.

Alighogy a hír körbejárta a világhálót, máris feltűnt egy újabb hozzá kapcsolható híresztelés, miszerint a Famitsu magazin megszellőztette egy esetleges Yakuza HD feldolgozás ötletét, amivel egy csapásra pontot tehettünk a Sega korábbi felhívására.

A leghíresebb japán játékos magazin szerint a Yakuza HD feldolgozások egy bundle csomag részét fogják képezni, amelyben egészen pontosan az első két játék grafikailag felújított és megszépített változata fog helyet kapni.

A kizárólag PlayStation 3-ra érkező csomag a legtöbb forrás szerint november elején, de egyesek úgy tudják, hogy decemberben kerülhet majd a boltok polcaira, de ami száz százalékos információ, hogy még az idén.

Mivel a Famitsu magazin legfrissebb lapszáma egyelőre még nem került az újságárusokhoz, ezért várjuk a megjelenést a bővebb információkért, de természetesen a Sega hivatalos sajtóközleményének is örülni fogunk!
3 hozzászólás

Vendég

8 éve, 3 hónapja és 5 napja

Én imádtam mind a négy részt.

válasz erre

Braddock

8 éve, 3 hónapja és 5 napja

Sosem érdekelt ez a sorozat!

válasz erre

Vendég

8 éve, 3 hónapja és 5 napja

Nagyszerű!

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljaManiac profilja