Yakuza 3: Úton az igazi folytatás

2008. július 03.
1.8431
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Valljuk be nyíltan és őszintén, így négyszemközt, hogy a Ryu Ga Gotoku: Kenzan!, vagyis a Yakuza harmadik felvonása nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.

Az EDO korba áthelyezett történet valahogy nem passzolt bele az előzmények által kialakított imidzsbe. Az első rész nem aratott osztatlan sikert Japánon kívül, ezért a Sega hosszas mérlegelés után, jóval a távol keleti megjelenés után hozza ki az öreg kontinensen a szintén PlayStation 2-re készített folytatást, a Yakuza 2-t.

A Ryu Ga Gotoku: Kenzan! elstartolt japánban, más régiókat egyelőre nem érintett a produktum, de a Sega úgy döntött, hogy visszahozza a sorozatot a modern korba és összekalapálja az igazi Yakuza 3-at, amelyben ismét Kazuma Kiryu sorsát vehetjük kézbe, kísérhetjük figyelemmel. A nagy bejelentésre a japán Famitsu magazinban került sor, ahol a játék producere, Toshihiro Nagoshi beszélt néhány szóban a készülő visszatérésről.

A Yakuza 3 két évvel a második felvonás után folytatódik majd, így nem csak korábbi marcona hősünkkel, hanem további ismerősökkel is találkozhatunk majd. A story Okinawa kicsiny szigetén bonyolódik majd tovább, emellett a Kamiyacho lokáció is fontos szerepet fog betölteni, amelyet a Yakuza 2-ből ismerhetünk. Illetve még nem ismerünk, hiszen nálunk csak most fog debütálni a második epizód.

A Yakuza 3-ban ismét egy híres szinkrongárdát üdvözölhetünk, valamint számos valódi márkanév és jelzés is feltűnik majd a játékban. A project még nagyon gyerekcipőben jár, de ígéretet kaptunk arra, hogy hamarosan újabb részletek érkeznek, valamint egy hivatalos honlap is élesítve lesz. Azt hiszem, hogy most van az a pillanat, amikor egyik szemem sír, a másik meg kacag, röhög, vihog, hahotázik, meg effélék. A Yakuza 3 jön, a Shenmue III marad ott ahol eddig volt, a képzeletünkben.

Erősen reméljük, hogy ez már eljut majd hozzánk is, nem kezelik olyan mostohán, mint az előző két epizódot. Kazuma Kiryu a Yakuza sorozat egyik védjegye, egy kisebb bálvány, egy rátermett keményfiú, akire érdemes felnézni, a lezüllött Niko Bellic-kel ellentétben, ugyebár. Japánban még a mafia is komoly elvek, szabályok és becsületkódex szerint él, működik, amelybe ismét bepillantást enged majd a Yakuza 3.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja