Yakuza 3: Újabb villanás

2008. november 21.
2.3171
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Jövőre folytatódik a Kazuma Kiryu saga.

Minden ínyenc jól tudja már, de jóleső érzés ezt újra és újra leírni, kimondani. A Sega melegen tartja a játékot a tavaszi megjelenésig, ami továbbra is csak Japánban esedékes. Immáron a sokadik videómontázzsal jelentkezünk és tesszük mindezt kirobbanó lelkesedéssel, hiszen nagy rajongói vagyunk a PlayStation 2-n elindított sorozatnak. Aki mostanáig nem tette, az most jól teszi ha erősen felfigyel a Sega remekére, mert ebben minden benne lesz, amit csak kívánhatunk.

Röviden összegezve a videót..., betekintést nyerhetünk Kamuracho "HD" negyedébe, valamint a vadonatúj, okinawa-i helyszín villant néhány pofás látnivalót. A montázs erősen ráfókuszál a bővülő tendenciát mutató minijáték lehetőségekre, mint például a darts, a Black Jack, a rulett, a golf, a karaoke és a jól ismert csábítási hadjárat.

Ezt követően vadabb vizekre evezhetünk, a harcrendszer újdonságai kerülnek előtérbe. A harmadik epizódban kézhez vehetünk majd akár egy nunchaku-t is, emellett a bevált tereptárgyak szintén használatba vehetők, az agresszorok lehűtésére.

További érdekesség, hogy immáron a járókelők is lereagálják a küzdelmeket, amint kiderül, hogy összecsapás készülődik, egy kupacba csődülnek és kezdődik a nagy szurkolás. A grafika erős oldalai már most megmutatkoznak, pedig még tavaszig bőven van idő a küllemét csiszolgatni. Aki még most sem csöpög, az vessen magára.

Töltsd le a Flash Playert, hogy használhasd a Game Channel TV-t.

Mi legközelebb csak hétfőn találkozunk, addig is legyetek jók, játsszatok eleget és töltsétek kellemesen az előttünk álló hétvégét. Minden jót, fiúk-lányok!
2 hozzászólás

Ryo san

12 éve, 8 hónapja és 22 napja

A szivem megszakad annyira süt a Shenmue érzés az egész játékból.Kötelező darab.

válasz erre

norbertony

12 éve, 8 hónapja és 23 napja

Engem most nagyon felcsigázott ez a videó. Örülnék neki ha lenne Angol felirat a japán verzióba, de gondolom nem sok esély van rá. Remélem nem fog sokat késni az EU-s verzió.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Neurotic profiljagery1113 profiljamarco profiljarDAVE profilja