Yakuza 3: Ha Kazuma dühbe jön...

2008. december 19.
2.9061
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Új év, február 26.-a.

Jeles napként firkantódik a dátum a noteszbe, csak még korántsem a miénkbe. A Sega harmadik Yakuza installációja (amennyiben a Kenzan-t nem számoljuk) alig több, mint két hónapra van a japán debütjétől és mint azt korábban már hírül adtuk, lesz PlayStation 3-as bundle is a tiszteletére, Ceramic White limitált szériás, sárkány motívummal díszített konzollal a játék mellett. Megadják a módját, kezd érződni a sorozat erős mivolta.

Ez eddig csak Nippon-ról szól, de vajon mi lesz velünk? Azt sajnos továbbra sem tudjuk pontosan, várjuk az esetleges bejelentést a Sega-tól, első körben, hogy egyáltalán kiadja-e nálunk, és ha ezen túl leszünk, akkor jöhet a piszkos időzítés kérdése. Az első Yakuza felvonás hamar ideért, a második két évet késett, majd a Ryu Ga Gotoku: Kenzan! már el sem jutott Európáig. Kegyetlenül elkeserítő tendencia, de ha jól belegondolunk, a Kenzan! minket annyira nem érintett, a japáni Edo kor nem egy populáris téma mifelénk, féltek a hasalástól.

A harmadik rész folytatja Kazuma Kiryu, az ex-jakuza történetét, figyelemmel kísérhetjük további megpróbáltatásait. Ha most nagy összegben kellene fogadást kötnöm rá, meghátrálnék, de tét nélkül úgy hiszem, sőt ki is nyilvánítom, hogy jönni fog, méghozzá 2009 őszén. Semmi alapom sem volt önkényesen datálni a produktumot, de ez látszik ésszerűnek, a többi pedig már csak a Sega-n múlik, kiderül, hogy milyen intuíciókkal lettem megáldva.

Újabb három akció dús mozgókép, a pofonok földjéről, a fiktív Tokyo, Kamuracho negyedéből. Bicikli, mirelit hal, reklám tábla, zászlórúd..., egyre megy, az összes fegyver, ha a tökünk van satuban. Ezzel a három mozzanattal búcsúzom hétfőig, kívánok Nektek kellemes hétvégét, élvezzétek a közelgő ünnep varázsát, ha még van ilyen a világon. Bízom benne, hogy igen. Jöjjön Kazuma Kiryu, a Dojima Sárkánya...

#tv#
#tv2#
#tv3#
1 hozzászólás

Danyek

16 éve, 7 hónapja és 4 napja

röhögő smiley ez kegyetlen jó! be kéne szerezni a 2-t amíg ez meg nem jelenik, gyakorlás céljából röhögő smiley ezt 10000% hogy beszerzem PS3ra! must have nálam mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja