Yakuza 3: Feltámadt lokalizációs remények

2009. szeptember 17.
3.0921
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Derült égből mellberúgásként érkezett a Sega-s, Aaron Webber-féle bejegyzés az amerikai PlayStation Blog fórumjára, melynek összegzett konklúziója, hogy bőven esélyes a már csaknem feledésbe merült Ryu Ga Gotoku 3 tengerentúli lokalizálása.

Állítása szerint még nem döntötték el, hogy létrejön-e a nyugatiasítás, vagy sem, de továbbra is fontolgatják a műveletet, tehát korai volt mélyre ásnunk a fájó szívvel, csaknem könnyes szemekkel szertefoszlatott, szép reményeket.

A Ryu Ga Gotoku (Yakuza) franchise harmadik számozott darabja idén februárban jelent meg Japánban, kapott motívumaival dekorált PlayStation 3-as csomagot és a Sega elégedettségére szépen is fogyott a sokak által várt produkció. A srácok immáron a Tokyo Game Show-n leleplezendő negyedik epizódon munkálkodnak, mellette pedig szorgosan dióznak azon, hogy vajon kiadják-e angol felirattal, angol nyelvterületeken az egyelőre kizárólag Japánban hozzáférhető mesterművet. Idéznénk, Aaron Webber frissen publikált szavait...

"A Yakuza 3 nem lett törölve, és az esély a lokalizálásra továbbra is életben van. Az eredeti történet, mely szerint a Yakuza 3 amerikai lokalizációját végleg elvetették, hamis volt és a tengerentúli honosítás továbbra is fontos pontja a Sega alkalmazásában dolgozó emberek beszélgetéseinek. Tudom, hogy ez nem bejelentés értékű, de úgy éreztem, azt tudnotok kell, hogy az esély továbbra is él..."

Nagyszerű. Pezsgőbontással tessék várni, Hölgyek-Urak, de egy mini tapsot, hangos kurjantást, esetleg egy vulgáris örömkifejezést azért mindenképp meg lehet már itt helyben ejteni. Csajozunk? Csajozunk!


Yakuza 3: Feltámadt lokalizációs remények  - 1. kép

nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
Dav2377 profiljamarco profiljaBotyi profilja