Yakuza 2: Screenshot csokor

2008. szeptember 02.
1.6191
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A hónap már elérkezett, de a nap még messzebb van.

Szeptember 28.-án végre Európában is tiszteletét teszi a japánban 2006 végén megjelent Ryu Ga Gotoku 2, azaz a Yakuza második felvonása. Kazuma Kiryu kalandjai folytatódnak, a megszokott felállásban. Rengeteg utcai bunyóval és számos izgalmas eseménnyel gördül tovább a történet, melynek végre mi is a részeseivé válhatunk. Sokáig úgy tünt, hogy mi végképp lemaradunk a második felvonásról, de a SEGA meggondolta magát, nagy respect ezért nekik.

Egy halom vegyesvágott screenshot landolt ma nálunk, amelyeket most megosztok Veletek. Grafikai oldalon vajmi kevés változás történt, gyakorlatilag az első epizód motorjára épül, teljesen megegyezik azzal a prezentált látványvilág és ezt már most vehetjük egy elismerő dícséretnek. A hangok éppoly fontosak, ezért ezen a fronton is komoly munkálatok és persze személyek jellemzik a játékot. Hét nagy kompózer művei fognak felcsendülni a folytatásban, akik nevezetesen a következők: Hidenori Shoji, Hideki Sakamoto, Norihiko Hibino, Sachio Ogawa, Keitaro Hanada, Fumio Ito, és Yuri Fukuda.

Akinek kétségei lennének a Yakuza 2 volumenét illetően, csak lessen rá a Famitsu értékelésére. A híresen szigorú, japán zsűri a 40-es skálán, 38 pontot dobott az anyagra. Mondhatnánk, hogy must have a cím, de annál azért sokkal inkább rétegjáték, nem feltétlenül fogja minden gamer könnyedén megemészteni. Lessetek bele és számoljátok le az árát, mert ez nagyot fog szólni. PlayStation 2-n egyébként sem kielégítő a kínálat mostanság és ez már csak egyre rosszabb lesz, használjátok ki, amíg lehet.


Yakuza 2: Screenshot csokor - 2. kép


Yakuza 2: Screenshot csokor - 3. kép


Yakuza 2: Screenshot csokor - 4. kép


Yakuza 2: Screenshot csokor - 5. kép


Yakuza 2: Screenshot csokor - 6. kép


Yakuza 2: Screenshot csokor - 7. kép


Yakuza 2: Screenshot csokor - 8. kép


Yakuza 2: Screenshot csokor - 9. kép


Yakuza 2: Screenshot csokor - 10. kép


Yakuza 2: Screenshot csokor - 11. kép

nincs még hozzászólás

Yakuza 2
7.500 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Maniac profiljanurbanu profilja