Yakuza 2: Megtört a jégpáncél, érkezik Európába is

2008. március 25.
1.6111
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Végre, valahára megtört az áthatolhatatlannak hitt jégpáncél és hosszas késlekedés után Európában is piacra kerül a Ryu Ga Gotoku 2, vagyis a Yakuza második epizódja, tudtuk meg Gary Knight-tól, a Sega Europe marketing főnökétől.

Az első epizódban megismert Kazuma Kiryu történetét tehát hamarosan mi is folytathatjuk majd, ami nem kis örömhír számunkra. Pontos dátum még egyelőre nincs, de a PlayStation 2-es platform exkluzivitás az természetesen marad.

A Shenmue light néven aposztrofált Yakuza egy harmadik szemszögű, rözített kameramozgású akció anyag volt, amely bevezetett minket a sokak által misztikusnak tartott japán maffia, a yakuza világába. A történet érdekes volt, a játékmenet pedig kellően izgalmas, az ember alig tudott szabadulni a Yakuza fogságából. Szomorúan csóváltuk a fejünket, hogy a Sega nem szándékozta japánon kívül kihozni a folytatást, de ez az állapot mától érvényét veszíti, ugyanis megtörtént a hivatalos bejelentés. Idén érkezik a Yakuza folytatása PlayStation 2-re.

Valószínűleg a harmadik felvonás kiemelkedő sikerei indíttatták a Sega-t a nemes cselekedet végrehajtására. Nagy valószínűséggel nem szerettek volna abba a hibába esni, hogy kiadják a harmadik felvonást a többi régióban, de az előzmény hiányzik a gyűjteményünkből. Az első két epizód szorosan összefügg, de a PlayStation 3-as, harmadik epizód már teljesen más korba és világba vezeti be a játékosokat. Egy szónak is száz a vége, jön, lesz, pótolhatjuk, örülünk, köszönjük!
nincs még hozzászólás

Yakuza 2
7.500 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja