Yaiba címre hallgat Keiji Inafune nagy Tokyo Game Show-s meglepetése

2012. szeptember 12.
1.2601
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A tegnap esti órákban kiderült, hogy Keiji Inafune, avagy a japán játékipar egyik legendás alakja egy mobiljátékhoz adja a nevét a jövőben, míg korábban arról hallhattunk a Mega Man megalkotójától, hogy nagy meglepetésre készül az idei Tokyo Game Show keretein belül.

Amikor tegnap bejelentésre került a J.J. Rocket címre hallgató mobilos platformer, sokan azt hitték, hogy a két dolog összefügg, tehát a TGS 2012-re tervezett nagy meglepetés egy mobiljáték lett volna, de Inafune helyi idő szerint az éjszakai órákban megerősítette, hogy erről szó sincs.

Keiji ugyanis a Famitsu magazin újságíróinak elárulta, hogy egy vadonatúj zombis videojátékot tervez bejelenteni a japán expón, ami a Yaiba címre hallgat majd.

Ennél több információnk egyelőre nincs is a készülő műről, így sajnos kérdéses, hogy milyen játékmenet és egyebek társulnak majd a Yaibához, mindenesetre Inafune-tól nem áll távol az élőhalottak koncepciója, hiszen többek között a Dead Rising-sorozat megszületését is neki köszönhetjük. Kíváncsian várjuk a jövő hétre esedékes bejelentést!
2 hozzászólás

Vendég

8 éve, 6 hónapja és 5 napja

Jól hangzik. Zombis játékokat nem tudom megunni!

válasz erre

Vendég

8 éve, 6 hónapja és 5 napja

Állat lesz bztosan!

válasz erre
Minden hír, videó és cikk
TGS 2012
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljagery1113 profiljaNeurotic profilja