XP-t követelnek a Vista helyett a holland fogyasztóvédők

2007. október 16.
1.9191
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hírblock profilja, adatai
Hírblock
A holland fogyasztóvédők felszólították a Microsoftot, engedélyezzék a Vistával előtelepített számítógépek vásárlóinak az XP-re történő ingyenes Downgrade-et.

A Consumentenbond nevű szervezet tárgyalásokat kezdeményezett a redmondi szoftvervállalat képviselőivel, hogy rávegyék azokat, hogy tegyék lehetővé az új MS operációs rendszerrel elégedetlenkedők számára az XP-re való váltást. A fogyasztóvédők elmondása szerint az utóbbi időben több mint ötezer személy fogalmazta meg panaszát a Vistával kapcsolatosan, ezek többsége annak instabilitásával volt elégedetlen, amiből kifolyólag kisebb-nagyobb problémáik adódtak, ám előfordultak a perifériás eszközökkel kapcsolatos inkompatibilitási gondok is.

A szervezet munkatársai úgy vélik, hogy a Microsoftnak tekintettel kellene lennie ezen elégedetlen felhasználókra, és kötelessége volna felkínálni azoknak az XP-csere lehetőségét. A redmondiak egyelőre kizárták ennek lehetőségét mondván, hogy az újabb PC-ket már a Vistára élezték ki, és nagyobb gondot okozna az, ha XP-t telepítenének fel azokra.

A Microsoft a fogyasztói igények kielégítésére életre hívott egy online Support oldalt, amelyen keresztül a vállalat technikusai próbálnak meg választ adni a problémákkal küszködő felhasználók kérdéseire.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
XTomiX0029 profiljamarco profilja