XP Service Pack 3 - Újabb érv a Vista ellen

2008. május 05.
2.1671
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Gömi profilja, adatai
Gömi
Amolyan mostohasorsra jutott a szépreményű Windows Vista, ebben a szerepben pedig csak megerősíti a most napvilágot látott harmadik XP szervízcsomag.

Az XP ugyanis nem csupán házon belüli konkurenciát jelent az utód számára, hanem még mindig egy használható alternatívát kínál a felhasználók részére, az új Service Pack-nek hála pedig egy felfrissült, használati értékében és biztonsági funkcióit tekintve kibővült operációs rendszerrel lehet dolgunk az XP személyében.

Maga Steve Ballmer is utalt a Vista gyermekbetegségeire egy intejú során. A felhasználók jó része valóban nem tudott megbarátkozni az új rendszerrel, és továbbra is kitartanak a veterán XP-nél.

A Microsoft pedig - főleg e miatt - igyekszik karban tartani az XP-t, és megjelentetett egy harmadik szervícsomagot használati értékenek növelése végett. Ezzel az XP SP3 a Microsoft nevét szinte meghazudtolva lett az egyik legkifinomultabb, és legstabilabb operációs rendszer a szoftverpiacon.

Ugyanakkor júniustól a redmondiak befagyasztják az XP licenszek árusítását, jövőre viszont már itt az újabb operációs rendszerük, a Windows 7.
1 hozzászólás

richie8

11 éve, 6 hónapja és 25 napja

Hányadik érv is szól a Vista ellen már?

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja