XomB: Újabb zombitámadás a 3G Studios műhelyéből

2009. március 17.
1.7791
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Zombis játékból sosem elég.

Legalábbis egy bizonyos rétegnek biztosan nem, hiszen van aki a II. Világháborús témáért van oda, míg másoknak a középkori fantázia játékokért dobban meg a szíve, miért ne lehetne a játékosok között egy olyan réteg, akik a zombikért élnek halnak... Most nekik fog kedvezni a szerencse, pontosabb még az idei év végén, ugyanis a 3G Studios bejelentette vadonatúj játékát, amely a XomB névre hallgat, és nálunk valószínűleg sokan csak "comb" néven fogják emlegetni, egyébiránt feltehetőleg a "zombi" szó kifordítottja akar lenni a XomB.

Aki most hatalmas dolgokra, és információ dús bejelentésre számít sajnos nagyot fog búsulni, ugyanis javarészt még a játék stílusa sincs letisztázva, körvonalakban ez egy tág fogalmú akciójátékként van egyelőre elkönyvelve, se közelebbi, se távolabbi.

Amit tudunk, hogy célpontként Ázsia lett megjelölve, mint zombitámadási helyszín, és természetesen mi leszünk az úgynevezett szuperhősök, akik megmentik a világot a teljes pusztulástól, és az oszladozó zöldes árnyalatú hörgő-morgó emberfajzatoktól.

A célplatformok a szokásos PC, Xbox 360 és Plyastation 3 triumvirátus, de mellette szó esett kézi konzolokról is, a végleges álláspontig azonban maradunk visszahúzódva, nehogy elkapjon minket is egy portyázó zombihorda. Várjuk a továbbiakat, hiszen ahogy a mondás is tartja (na jó ez túlzás), zombis játékból sosem elég...
1 hozzászólás

RLeo

16 éve, 4 hónapja és 21 napja

Szeressük az élőhalottakat. röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
XTomiX0029 profiljamarco profilja