X Motor Racing: Tájkép a volán mögül

2008. november 30.
7.6981
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
Ismét sikerült egy kevésbé szem előtt lévő alkotást bemutató videót becserkésznünk.

A nevéből adódóan az X Motor Racing is az autós játékok mezőnyében indul a vásárlók kegyeiért folyó küzdelemben, azonban a legtöbb vetélytársától eltérően a hardcore szimulátorok között próbál szerencsét. Tehát tipikusan olyan program, amely nem számíthat átütő sikerre, de a stílus rajongóinak kellemes perceket szerezhet a valósághűen kidolgozott fizikával és irányítással.

Az X Motor Racing első verziója 2007. szeptemberében látott napvilágot. Az Exotypos, a projekt mögött álló független csapat, azóta folyamatosan fejlesztgeti, tökéletesíti, bővítgeti portékáját. Az 1.1-es verziószámú példány pár napja vált elérhetővé, és ennek az ünnepi eseménynek köszönhetjük a lent látható mozgóképet. A videó az arcade élvezetek hajszolóinak unalmas lehet, hiszen másfél percen keresztül nem történik semmi különös, csak robog a verda az úton, miközben a kép két szélén diagramok sokasága mutatja a gépjárművet befolyásoló hatásokat.

Aki ennek ellenére kedvet kapott egy kis autókázáshoz, annak ki sem kell mozdulnia a gép elöl, hogy beszerezze az X Motor Racinget, a program ugyanis csak és kizárólag digitális letöltés útján vándorolhat a játékosok tulajdonába 50 dollár ellenében. A vásárlás lebonyolítására jó kiindulópont lehet a hivatalos honlap, amelyet ide kattintva érhettek el.
#tv#
4 hozzászólás

Vendég

13 éve, 10 hónapja és 9 napja

röhögő smiley szia

válasz erre

Vendég

14 éve, 6 hónapja és 26 napja

micsi?

válasz erre

Vendég

14 éve, 6 hónapja és 26 napja

nagyon jonyelvnyújtó smiley

válasz erre

Vendég

16 éve, 7 hónapja és 25 napja

nagy **** mert akadozik!!
menő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja