X-Men Origins: Wolverine: Újabb videó érkezett

2009. április 15.
3.8901
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Hamarosan minden rajongó számítógépén megelevenedik Wolverine új kalandja, amely elsősorban filmes formában fog napvilágot látni, az előzetesek szerint pedig van okunk reménykedni, hiszen az első beszámolók és kritikák alapján a vászonra vitt változat kivételesen nem sikerült olyan rosszul.

Természetesen a "mihez képest" kérdésre nem kaptunk választ, de egy jó filmből talán jobb adaptáció is készülhet, amire újabb garanciát nyújt a Raven Software neve.

A srácok az elmúlt hónapokban gőzerővel dolgoztak a Wolverine játékon, de ez már tulajdonképpen a múlt, hiszen az utolsó simításokat végzik rajta, miután teljes sebességgel ráfekszenek majd a Wolfenstein, valamint a Singularity projektjük munkálataira.

A kis kitérő után, visszatérve hírünk tárgyához, egy újabb videót csodálhatunk meg a készülő/elkészült produktumról, amely kicsit feljavított, ámbár a játék motorjával készült jeleneteket vonultat fel. Ha szeretnél kicsit ráhangolódni az X-Men Origins: Wolverine-re, a lehető legtökéletesebb helyen jársz, kattints a lejátszás gombra, és nézd meg milyen kalandokban lehet részed hamarosan.

#tv#
1 hozzászólás

Lac

16 éve, 3 hónapja és 21 napja

Mondanám, hogy leesett az állam... de nem. Ingame movienak nem rossz, de addig nem hiszem el, hogy jó, amíg nem játszok vele/ olvasok egy tesztet róla.

válasz erre
X-Men Origins: Wolverine
16.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Monyo profiljamarco profiljaXTomiX0029 profilja