X Games pályák a DIRT 2-ben

2009. július 23.
2.8781
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Codemasters tartogatott meglepetést a tarsolyában a szeptember tizedikén érkező DIRT 2-vel kapcsolatosan, ugyanis a mai napon jelentették be, hogy lepaktáltak az ESPN-nel, melynek hozománya az X Games hivatalos licensze és annak néhány pályája lesz az off-road rally produkción belül.

A pályák az X Games America (Los Angeles), az X Games Europe (London)és az X Games Asia (Tokyo) nevekre hallgatnak. Ahhoz pedig, hogy ezeken rajtrácsra állhassunk, előbb a World Tour achievement-jeit kell sikeresen teljesítenünk.

A DIRT 2-ben olyan ismert, extrém arcok bukkannak fel a digitális volánok mögött, mint Ken Block, Dave Mirra, a BMX zsonglőr, Tanner Faust és a nagy Supercross, freestyle Motocross kiválóság, Travis Pastrana. Az ESPN X Games licensszel a készítők célja az volt, hogy vérbeli action sports hangulatot varázsoljanak a játékba, ami ezzel bizonyára meg is lesz rendesen alapozva. A DIRT 2 szeptember tizedikei dátummal szóródik szét Európaszerte PlayStation 3, PlayStation Portable, Xbox 360, Nintendo Wii, illetve Nintendo DS masinákon. Az amerikai premier ezt két nappal előzi meg csupán, a brit pedig követi egy nappal. Az első nem volt rossz, ez csak jobb lehet.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaKisember001 profiljaDav2377 profilja