XCOM: Enemy Unknown - Egy igazán fantasztikus DLC érkezik hozzá még az idén

2013. január 10.
2.3561
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Jake Solomon, avagy az XCOM: Enemy Unknown vezető dizájnere egy interjú során elmondta, hogy a játékhoz eleddig megjelent Slingshot és Second Wave DLC csomagok egyelőre még csak a kezdetet jelentik az alkotás számára, 2013-ban ugyanis további DLC-k megjelenését tervezik hozzá.

Ezzel kapcsolatban Jake elmondta, hogy már jelenleg is egy igazán fantasztikus bővítményen dolgoznak a háttérben, amely sajnos nem mostanában fog majd felkerülni a digitális disztribúciók kínálatába, Solomon szerint ugyanis van még vele dolguk bőségesen.

A kérdéses DLC-vel kapcsolatban egyelőre természetesen még semmiféle egyéb információnk sincs, de aki újabb XCOM: Enemy Unknown tartalmakra szomjazik, azt 2013-ban sem fogja majd magára hagyni a Firaxis, erre akár mérget is lehet venni.
XCOM: Enemy Unknown vezető dizájnere egy interjú során elmondta, hogy a játékhoz eleddig megjelent Slingshot és Second Wave DLC csomagok egyelőre még csak a kezdetet jelentik az alkotás számára, 2013-ban ugyanis további DLC-k megjelenését tervezik hozzá.'>
1 hozzászólás

badam10

11 éve, 7 hónapja és 25 napja

Tavalyi éve egyik legnagyobb kedvence számomra..
meg van az alap,de remélem hamarosan egy hatalmas tartalommal megáldott komplett packot beszerezhetek..

válasz erre
XCOM: Enemy Unknown
3.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja