Xbox LIVE: Frissítés miatt leáll a szolgáltatás

2008. március 31.
2.0941
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Nem áprilisi tréfa, holnap egy kis időre megszűnik létezni az Xbox LIVE szolgáltatás, a rendszer frissítésének okán.

A szünet a GMT szerinti 9:00-kor kezdődik és a tervek szerint körülbelül három órát fog igénybe venni a művelet végrehajtása. Az üzemeltetők frissítik a rendszert, valószínűleg komolyabb szolgáltatásokra előkészítve, amelyek a jövőben fognak érkezni, elérhetővé válni az Xbox 360 tulajdonosok számára. Részletek egyelőre nincsenek.

Aki tehát holnap az említett időszakban szeretné elérni a felületet, az ne ijedjen meg, a hiba nem az ő készülékében lesz, sőt, a probléma nem is a hálózatban lesz keresendő. A Microsoft felhívja mindenki szíves figyelmét, hogy a rendszer frissítése miatt, holnap, hozzávetőlegesen három órányi időintervallumra felfüggeszti az Xbox LIVE elérésének lehetőségét.

Sajnos arról, hogy milyen változtatásokat terveznek a redmondiak a népszerű szolgátatáson végrehajtani, egyelőre nincsenek konkrét információink. Valószínűleg a művelet lebonyolítása után többet fogunk tudni a frissítés okáról, tartalmáról és jövőbeni előnyeiről. A szünet a GMT időmérés szerinti délelőtt 9 órától kezdődik és információnk szerint mindössze 3 órán keresztül tart majd. Addig csak kibírjuk valahogy. Ha esetleg erre az időpontra terveztél valami halaszthatatlan megmozdulást, akkor azt javasolt előrébb hozni, de nem hinnénk, hogy ez a kis kiesés komolyabb problémákat, fennakadásokat okozna.
2 hozzászólás

Vendég

17 éve, 3 hónapja és 11 napja

nem nagyon értem

válasz erre

Vendég

17 éve, 3 hónapja és 11 napja

menő smileymeglepett smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja