Xbox Live Arcade: A közelgő felhozatal

2008. március 17.
1.9301
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Microsoft láthatóan kiemelt figyelmet szentel a LIVE folyamatos fejlesztésére, melynek szerves része az árkád szekció is.

Beköszöntött a tavasz, a megújulás és újjászületés évszaka, amikor mindenki szívesebben tölti drága szabadidejét a természet lágy ölén. Már ha hagyják, hogy ezt tegye. A Microsoft idén gondoskodik arról, hogy az Xbox 360 konzolod előtt regenerálódj a téli hervadásból. Érkezett egy lista a feltörekvő XBLA klasszikusairól, melyekről nem árt ha tudomást szerzel.

Még több klasszikus mókát, még olcsóbban lehetne a mottója a legújabb redmondi akciónak. Az Xbox Live Arcade új Game Store szekciója megkönnyíti a dolgod, hogy még egyszerűbben és gyorsabban tudd magadévá az addiktív tartalmakat. Kedvezményes árak, nagyszerű retro címek várnak Rád. Lessünk is bele, hogy mire számíthatunk a közeljövőben.

Rocky and Bullwinkle (Zen Studios Ltd.): A Rocky and Bullwinkle a népszerű amerikai rajzfilm sorozat játék adaptációja, mely autentikus retro stílusban tálalja a több, mint 100 mikro játékkal fűszerezett party mókát. A kedvenceink szinte hiánytalanul tiszteletüket teszik a játékban, így találkozhatunk Rocky-val, Bullwinkle-lel, Boris-szal, Natasha-val, Dudley Do-Right-tal és számos más, ismert figurával. A játék Xbox LIVE Vision kamera támogatással érkezik hamarosan.

Shotest Shogi (AI Factory Ltd. and Rubicon Development Ltd.): Tapasztald meg egy új formáját, a népszerű japán tábla játéknak, melyben a taktikai és stratégiai hajlam maximálisan kiélhető. Egy elegáns japán szobában, igényes grafikai megvalósítással, 16 szintű mesterséges ellenfél várakozik, hogy végre játékba szállhasson ellened. A kezdőket egy tutorial mód fogja bevezetni a Shogi rejtelmeibe. Természetesen az online multiplayer módazatról sem kell lemondanunk.

TiQal (Slapdash Games): Addiktív puzzle-re szomjazol? Akkor a TiQal a Te játékod lesz. Egy epikus kaland részese lehetsz, amelyben egy ősi Maya falucska megmentése a cél. A játékosok ellenséges blokkfalakat rombolnak le azáltal, hogy összeillesztik ugyanannak a színnek a négyzeteit és megerősítik őket, melyekért kombó pontok sokaságai hullnak az ölünkbe. Offline és online kooperációs módozatok is a rendelkezésetekre állnak, melyeket a kellemes grafika, az élvezetes hanghatások és az inspiráló zenei betétek tesznek színesebbé.

Wolf of the Battlefield: Commando 3 (Capcom Entertainment Inc.): Egy vadonatúj kaland keretében kelti életre, minden idők egyik legsikeresebb árkád lövöldéjét. Szállj szembe egyedül, vagy toborozz két másik kommandóst magad mellé, hogy egyesült erővel törjétek meg a zsarnok, General Ratiev hatalmát. A játékosok Codename Wolf-ként, Coyote-ként vagy Foxként szállhatnak csatába, repíthetnek páncélozott járműveket levegőbe és számos veszélyforrással kell szembesülniük a harc hevében.

A végére hagytam egy kis árleszállítást. A díjnyertes Assault Heroes és a felpolírozott Doom hamarosan akciós áron, mindössze 400 Microsoft pontért lesz megvásárolható. Ha információink helyesek, akkor szerdától él az akciós ár, a fent bemutatott játékok pedig hamarosan érkeznek az Xbox Live Arcade felületére. Jó játékot kívánunk mindenkinek.
2 hozzászólás

Dante576

17 éve, 5 hónapja és 2 napja

Hát a DMC4 és a Burnout nagyon jók!!!röhögő smileyröhögő smileyCsak ajánlani tudom!

válasz erre

Dj.Skyline

17 éve, 5 hónapja és 3 napja

Nah ha minden jól megy, hamarosan lesz egy Box-om, és végre sikerül kipróbálni a nagyfiúkat (DMC4,Paradise,Fifa Street 3 stb..) nyelvnyújtó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profilja