Xbox 360 konzolokra is ellátogathat a Final Fantasy Versus XIII a Square Enix nagyfőnöke szerint

2010. május 19.
1.7271
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Square Enix a tegnapi napon sikeresen lezárta az elmúlt pénzügyi esztendőt, és örömmel tudatta a nagyvilággal, hogy a cég tetemes bevételre tett szert, közel 50 százalékos profitot termelt, ám szerencsére nem csak a mocskos anyagiak kerültek terítékre a jelentés alatt, hanem néhány szemöldökráncolásra, majd önfeledt ünneplésre okot adó információ is, méghozzá a Final Fantasy Versus XIII kapcsán, egyenesen a cég nagyfőnökének, Yoichi Wadának a szájából, aki szerint nem kizárt, hogy ez a Final Fantasy is ellátogat a Microsoft konzoljára.

Bár a cég az őskorban elkötelezett PlayStation hívő volt, úgy látszik az Xbox 360 annyira megtetszett nekik, hogy a kiválóan fogyó Final Fantasy XIII után a Versus toldalékkal megáldott darabot is átportolják majd.

Természetesen ez egy nem hivatalos bejelentés, ugyanakkor mivel maga a Square Enix főnöke is lát lehetőséget benne, kár lenne félvállról venni a történteket, és nem tudomásul venni Yoichi Wada szavait. Talán az E3 kiállításon kiderül, hogy lesz-e Final Fantasy Versus XIII Xbox 360 konzolokra is, avagy csak egy hirtelen fellángolás volt a történet...
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja