Xbox360-hoz fejleszt arcade stick-et a Razer

2011. szeptember 15.
2.4911
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
marco profilja, adatai
marco
A Razer időnként tényleg meglep minket egy-egy ötletes gamer cuccal, mint ahogyan ezt most is tették.

A TGS 2011 keretein belül indítják el széleskörű, zárt béta programjukat, hogy visszajelzésekre ösztönözzék a közösséget egy kiválóan testre szabható, Xbox 360-as arcade stick-jének terveivel kapcsolatban. A retro stick jelenleg prototípus fázisban van. Az utolsó simítások előtt több mint 200 kiválasztottnak - profi Street Fighter IV játékosok, befolyásos modderek, és az arcade rajongó közösség tagjai - küldenek majd egy-egy darabot a Razer arcade stick-ből, hogy kipróbálhassák és elmondhassák véleményüket, melynek figyelembevételével tökéletesíthető a végül gyártásba kerülő termék.

Az 1998-as kezdetektől fogva a Razer folyamatosan a profi játékosok visszajelzéseit és jóváhagyását figyelembe véve fejlesztette termékeit, így biztosítva, hogy a boltokba kerülő gamer termékek a lehető legjobbak, és a versenyszintű játékban valódi versenyelőny nyújtására legyenek képesek. A gamer hardverek terén eddig példátlan lépésként a Razer a teljes arcade stick közösség felé nyit, hogy segítségükkel ez az egyelőre még név nélküli termék a világ legjobb arcade stick-jévé válhasson. Visszajelzésük a végleges termék tervezése során befolyásoló tényező lesz.

Xbox360-hoz fejleszt arcade stick-et a Razer - 2. kép

"A Razer a játékosoknak van, a játékosoktól. A profi játékosaink termékeinkkel kapcsolatos visszajelzéseit már évek óta figyelembe vesszük és most nyitni szeretnénk a közösség felé is. Ezért akarjuk az összes arcade rajongó és modder véleményét megismerni ezen különleges arcade stick fejlesztése során." - nyilatkozta Robert "RazerGuy" Krakoff, a Razer USA elnöke. "Ily módon ez nem csak a mi arcade stick-ünk lesz, hanem a közösségé is. Együtt egy olyan fegyvert hozunk létre, amely a lehető legjobb teljesítményt nyújtja a verekedős játékok kedvelőinek és lehetővé teszi az egyedi követelményeknek megfelelő moddolást is. Nem csak a színekről és a festésről kérdezzük meg az embereket, hanem elsősorban a hardverrel kapcsolatos visszajelzésekre vagyunk kíváncsiak."

A világszerte megtalálható arcade közösség azon tagjait, akik szívesen vennének részt ebben a béta programban, arra buzdítja a gyártó, hogy írják meg ötleteiket a www.razerzone.com/bredtofight oldalon, valamint azt is írják meg, hogy miért őket válasszák ki a prototípus tesztelésére. A regisztrálók más személyeket is ajánlhatnak a programban való részvételre.

A Razer ezt a hagyományos kiskereskedelmen kívüli, zárt, közösségi, arcade stick béta programját a Tokyo Game Show-n indítja el, mely a profi, konzolos, verekedős játékos szcéna központja. A kiválasztott profi játékosokkal és modderekkel hamarosan felvesszük a kapcsolatot, hogy megkezdhessék a prototípus nemsokára induló béta-tesztjét.
5 hozzászólás

marco

13 éve, 7 hónapja és 12 napja

Vendég írta:
dehát nagyon ronda!meglepett smiley
Nem ronda. Retro. Ebben ez a szép.mosolygó smiley

válasz erre

Vendég

13 éve, 7 hónapja és 13 napja

dehát nagyon ronda!meglepett smiley

válasz erre

Vendég

13 éve, 7 hónapja és 13 napja

Nekem is! Ez k*rva jó!röhögő smiley

válasz erre

Cpt_Nihil

13 éve, 7 hónapja és 13 napja

f*szántosan fest! meglepett smiley Kell!

válasz erre

Vendég

13 éve, 7 hónapja és 13 napja

De nagy feeling!röhögő smiley

válasz erre
 
Minden hír, videó és cikk
TGS 2011
legutóbbi hozzászólások
 
Remulto profiljaManiac profiljamarco profilja