Xbox 360 Games On Demand játékok 1600 és 2400 Microsoft pont között

2009. augusztus 06.
9.3611
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A tegnap esti órákban bukkant fel a Microsoft közelgő, Games On Demand szolgáltatásának nyitó játékkínálata, amelyen olyan címek szerepelnek, mint például az Assassin's Creed, a két Viva Pinata felvonás a Rare-től, vagy a Need For Speed sorozat két korábbi része, a Carbon és a Most Wanted.

Akkor még konkrét árak nem tartoztak az egyes alkotásokhoz, ebben sajnos változás máig sem történt, viszont a várható árkeretet már ismerjük, amely 1600 és 2400 Microsoft pont közé szorítja az ily módon felkínált produkciók vételi összegeit.

A kevésbé jártasak kedvéért ez bizony húsz és harminc amerikai Dollár közötti összeget jelent. A Games On Demand szolgáltatás az augusztus tizenegyedikei dashboard update-tel érkezik és már korábban lemezen megjelent Xbox 360 játékokat (is) kínál fel letöltésre, persze valamelyest tompított árakon. A teljes, huszonegy darabos nyitó kínálat egyes darabjaihoz egyelőre nem tartoznak pontos árak, a Microsoft csak a kereteket hozta nyilvánosságra, azaz minimum 1600, de maximum 2400 pontokért lehet majd egyenként letölteni a sorban szereplő valamennyi produktumot.


Xbox 360 Games On Demand játékok 1600 és 2400 Microsoft pont között - 2. kép

1 hozzászólás

richie8

11 éve, 7 hónapja és 15 napja

Mindenképp megéri a műfajt kedvelőknek, mintha boltban venné meg. Igaz ez digitális, nem kézzel fogható, de baráti áron lehet hozzájutni neves címekhez.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja