Xbox 360 exkluzív lett a Hydrophobia

2010. március 26.
1.7921
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Yoyo profilja, adatai
Yoyo
Régóta nem lehetett hallani a Hydrophobia nevű túlélő-akciójátékról, ám a hallgatás véget ért, újabb fejlemények derültek ki a produktummal kapcsolatban.

A játék eredetileg multiplatform alkotás lett volna, de a készítők végül úgy döntöttek, hogy csak Xbox 360-on jelenik meg, ráadásul a letölthető Arcade játékok táborát fogja erősíteni. A Hydrophobia érdekes alkotásnak tűnik, s bár hosszú ideje nem lehetett tudni róla semmit, most az is kiderült, hogy idén fog megjelenni, bár pontos dátumot egyelőre nem közöltek a fejlesztők.

A történet szerint a 21. század közepén a világon káosz uralkodik, s ebben az időszakban az egyetlen biztonságos hely egy hatalmas óceánjáró, a Queen of the World. A játék elején a luxushajót terroristák támadják meg, s a főhősnő, Kate Wilson innentől kezdve a túlélésért küzd. A játék érdekessége, hogy legtöbbször a környezettel, leginkább pedig a hajóba beömlő vízzel vesszük majd fel a harcot, de azért hagyományos lövöldözős részek is lesznek az environmental-puzzle játékmenet mellett. A Hydrophobia ígéretes alkotásnak tűnik, s külön öröm, hogy lemezes verzió helyett Xbox Live Arcade-on jelenik meg, így valószínűleg az ára is elfogadható lesz.
1 hozzászólás

italianman

11 éve, 7 hónapja és 10 napja

Nem baj. MUHAHA.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaXTomiX0029 profilja